Zwitserse kwaliteitsnormen

Sinds 1984 bieden we alleen sieraden aan die aan de hoogste normen voldoen. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en getest, of het nu gaat om modieuze trendaccessoires, luxe sieraden van hoge kwaliteit of verlovings- en trouwringen. Bovendien laten we dit controleren en bevestigen door onafhankelijke beoordelingsplatforms zoals Trusted Shops. Klanttevredenheid, productkwaliteit en betrouwbare verzending worden regelmatig als "zeer goed" beoordeeld door onze klanten.

teaser
ONZE WINKELS
Met in totaal zo'n 30 juwelierszaken en een gevarieerd aanbod aan looks & stijlen voor vrouwen, mannen, kinderen en koppels is Rhomberg de ideale plek voor juwelenliefhebbers. Wij zorgen ervoor dat elk sieraad aan de hoogste normen voldoet en bieden een uitstekende keuze voor klanten met verschillende budgetten en stijlen.


teaser
ONS ADVIES
Advies over sieraden en trouwringen bij Rhomberg wordt gekenmerkt door expertise, professionaliteit en persoonlijke service. Onze experts nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden, advies te geven en individuele wensen te vervullen. Details zoals gravures, steenzetting en oppervlakteafwerkingen worden zorgvuldig besproken om ervoor te zorgen dat alles voldoet aan uw ideeën en eisen.


teaser
ONZE GRAVEERSERVICE
Een geschikt cadeau vinden voor speciale gelegenheden kan moeilijk zijn. Sieraden gegraveerd met jouw persoonlijke toewijding zijn een blijvend aandenken. Wij zijn specialisten met jarenlange ervaring en bieden een breed scala aan graveeropties voor alle gelegenheden, waaronder huwelijk, geboorte en doop, communie, belijdenis en nog veel meer.


teaser
ONZE GARANTIE
Wij zijn trots op ons brede assortiment en staan voor uw volledige tevredenheid met een uitgebreide kwaliteitsgarantie achter onze producten. Bij alle sieraden garanderen wij u zorgvuldig vakmanschap en het gebruik van materialen die ontworpen zijn voor een lange levensduur. Mochten er toch productiefouten of materiaalfouten optreden, dan geven wij 2 jaar garantie.


teaser
ONZE MATERIALEN
Onze selectie omvat zowel klassiek goud, zilver, platina, diamanten, edelstenen en parels als moderne materialen zoals roestvrij staal, titanium, tantalum en koolstof. Deze veelzijdigheid biedt eindeloze mogelijkheden voor creatieve styling en individuele sieraden voor elke gelegenheid. Waar u ook de voorkeur aan geeft, ons assortiment is fascinerend in zijn diversiteit en geeft alle vrijheid om uw eigen stijl te volgen.