Gravures

Wilt u uw dierbaren of uzelf iets unieks geven? Graveer dan uw ringen, uw favoriete sieraden of een ander persoonlijk sieraad!

Er zijn geen grenzen aan uw wensen met lasergraveren. U kunt uw gravure discreet plaatsen of als designelement op het sieraad aanbrengen. Het is belangrijk dat de gravure goed bij je past. Dankzij de moderne lasertechnologie is elke denkbare inscriptie mogelijk op vrijwel elk materiaal, van een afbeelding of symbool tot langere teksten, uw eigen handschrift of uw eigen vingerafdruk.

gravuren
Gratis standaard gravure
Rhomberg Jewellery biedt u hoogwaardige lasergravures, die in ons hoofdkantoor in Marbach (Zwitserland) worden vervaardigd. De opgegeven levertijd varieert van 1 tot 2 dagen voor juwelen met gravure. U kunt de gewenste gravure direct invoeren voor alle graveerbare artikelen.

Heeft u een speciaal verzoek?
Neem contact met ons op en laat ons uw graveerideeën zien! Wij horen graag van u en adviseren u graag.

Graveer bericht
Gegraveerde artikelen zijn uitgesloten van het retourrecht en kunnen niet worden geretourneerd of teruggenomen. Daarom raden wij u aan eerst uw juwelen zonder gravure te bestellen en te bekijken. Als het u bevalt, kunt u het terugsturen om het te laten graveren. Maak gewoon gebruik van het recht op retour.

Vooral bij vingerringen en trouwringen is het raadzaam te wachten met graveren om er zeker van te zijn dat de ringmaat precies klopt. Ringen uit onze "I do" collectie worden altijd zonder gravure opgestuurd.