Over Rhomberg

Rhomberg is al sinds 1984 een gerespecteerd Zwitsers familiebedrijf dat sieraden aanbiedt voor vrouwen, mannen, kinderen en stellen. Online en op ongeveer 30 locaties in Zwitserland vind je klassieke tot moderne stijlen voor elke gelegenheid. We selecteren elk sieraad zorgvuldig om aan de hoogste normen te voldoen en bieden een veelzijdig assortiment sieraden voor elke stijl en elk budget - sieradenfans zijn bij ons in goede handen.
 
teaser
ONZE GESCHIEDENIS
Rhomberg begon al in 1984 met het versturen van sieradencatalogi om sieraden van hoge kwaliteit beschikbaar te maken voor een breed publiek tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het succes van de catalogi droeg ertoe bij dat het familiebedrijf vandaag de dag niet alleen bekend is in Zwitserland, maar ook in Duitsland en Oostenrijk.


teaser
ONZE LOGISTIEK
Het hoofdkantoor in Marbach in de Zwitserse Rijnvallei speelt een belangrijke rol als logistiek centrum. Hier coördineren wij de leveringen aan duizenden online klanten in Europa en aan onze eigen Rhomberg winkels op 30 locaties in Zwitserland. Dankzij ons toegewijde en ervaren team profiteren klanten van deskundig advies en een snelle levering van hun gewenste sieraden.


teaser
ONS TEAM
Ons bedrijf wordt ondersteund door een zeer gemotiveerd team van meer dan 150 medewerkers die als een Zwitsers uurwerk werken om ervoor te zorgen dat alle processen soepel verlopen en dat onze klanten altijd tevreden zijn. Ons gemeenschappelijke doel is om u 24 uur per dag een voortdurend bijgewerkt assortiment sieraden, horloges en lifestyle-accessoires aan te bieden.


teaser
ONZE TOEKOMST
Het is ons ultieme doel om altijd de hoogste kwaliteit en uitstekende service te bieden en tegelijkertijd onze best mogelijke bijdrage aan duurzaamheid te leveren. Onze sieraden gemaakt van gerecycled goud of het exclusieve gebruik van conflictvrije diamanten zijn voorbeelden van hoe wij ons voortdurend ontwikkelen om steeds meer duurzame en eerlijke producten aan te bieden die onze ecologische voetafdruk minimaliseren.